Nergens goedkoper
Snelle levering
14 dagen bedenktijd
kortingen tot 90%
Peter van ClickToBuy
Dagdeal title 3KG Arabica en Robusta Koffiebonen
-62%

3KG Arabica en Robusta Koffiebonen

Adviesprijs
€ 59,95
Korting
€ 37,00
Nu:
€ 22,95

Omschrijving

Voor de helft van de oorspronkelijke prijs thuis gestuurd met keuze uit de meest uiteenlopende, overheerlijke en tevens exclusieve smaken! Voor slechts een fractie van de supermarkt prijs geniet jij binnenkort van jouw eigen favoriete bak koffie. 

Verschillende blends en brandingen

Niet alleen de prijs is extra voordelig vandaag. Nee, we willen jou namelijk ook voorzien van een breed en tevens variërend aanbod in blends, melanges en brandingen. De 100% Arabica blend, de Tierras Del Café Excellence, heeft dankzij de geraffineerde mix van pure Arabica bonen de zachtheid die we van deze koffiesoort verwachten. Aan de andere kant van het spectrum zitten de Jurado Elexso en de Mezcla, die door hun kracht perfect mixen met de melk in Cappuccino's en Latte's. 

Voor de koffiesnoepers

Zelfs voor die extra romige crème laag op de espresso – voor de koffiesnoepers met een speciale machine – is er een aparte variant, de Jurado Extra Crème. Deze bonenvariant geef niet alleen die dikke espressolaag, maar een fijne opkikker na flink tafelen. Geniet voortaan van speciaal gebrande koffie - uit de Spaanse streek Allicante - en laat de overheelijke aroma's van Jurado en Tierras Del Café jou verrassen! 

Om de verschillende smaken nog beter voor jou in kaart te brengen, hebben we hieronder een overzicht gemaakt met een korte toelichting per smaak. Zo kom je er eenvoudig achter welke smaak het beste bij jou en jouw apparaat past!

Specificaties:

Tierras Del Café - Excellence (100% Arabica) - €32,95

Een geweldige mix van de fijnste hand geselecteerde Arabica bonen. Gagarandeerd topkwaliteit. De ideale bonen voor die fluwelen crème laag met een zachte afdronk. Alles wat je mag verwachten van een 100% Arabica.

Tierras Del Café - Intense - €32,95

De naam zegt het eigenlijk al. Deze geraffineerde mix van Arabica en Robusta staat voor een heerlijke intense bak koffie. Mede dankzij de toevoeging van 20% Robusta krijgt de koffie zijn intensiteit. Deze blend is met de hand geselecteerd en donker gebrand. Deze bonen zijn uitstekend te gebruiken voor alle koffievarianten!

Jurado Extra Cream - €22,95

Een heerlijke blend van Arabica en Robusta die speciaal ontwikkeld is voor een extra dikke crème laag. Deze koffie heeft een middelzware afdronk, maar door die lekkere dikke crèmelaag is dit toch een verrassend lekkere combinatie. 

Jurado Mezcla 70/30 - €22,95

Deze variant wordt vaak al basis genomen voor Cappuccino's en Latte's (Macchiato). Natuurlijk is deze variant ook geschikt voor een krachtige kop koffie, waarbij de Robusta elementen niet te missen zijn. Houd je dus van extra krachtige koffie? Dan raden we je deze zeker aan!

Jurado Mezcla 80/20 - €22,95

De krachtigste in zijn soort door de hoge mate Robusta. Deze koffiebonen zijn geschikt voor alle variaties. Komt het erop neer dat je gewoon van krachtige koffie houdt? Probeer deze dan eens, geloof ons je zult versteld staan!

Lees meer

Highlights & specificaties

  • Merken: Jurado of Tierras Del Café
  • Type: Koffiebonen
  • 1 bestelling = 3 zakken van 1KG (1 smaak)
  • Geniet van de volle smaken
  • Vers gebrande bonen uit Spanje (Allicante)
  • Geschikt voor espresso, cappuccino e.d.
  • Profiteer van hoge kortingen op ClickToBuy.nl
  • OP=OP!
Verzenddatum rond 13-12-2017
nog meer fantastische deals Nog meer fantastische deals
Betaal veilig en snel via
Betaal met iDeal bij ClickToBuy
Betaal met Bankcontact Mistercash bij ClickToBuy
Betaal met Mastercard bij ClickToBuy
Betaal met Visa bij ClickToBuy
Betaal met Maestro bij ClickToBuy
Betaal met Paypal bij ClickToBuy
Betaal na ontvangst bij ClickToBuy