Nergens goedkoper
Snelle levering
14 dagen bedenktijd
kortingen tot 90%
Peter van ClickToBuy
Dagdeal title
-54%

Aluminium 9 LED UV Zaklamp

Adviesprijs
€ 12,95
Korting
€ 7,00
Nu:
€ 5,95
+ € 5,95 verzendkosten
Deze deal duurt nog

Omschrijving

Deze handige zaklamp met ultraviolet licht is compact en handig mee te nemen, daarom kan je hem bij uitstek gebruiken op plaatsen waar grotere controleapparaten met UV niet toepasbaar zijn.

De led lampen geven een licht dat voor het menselijk oog niet zichtbaar is. Dit UV licht zorgt er echter wel voor dat je bepaalde effecten en sporen kan waarnemen door fluorescentie. De zaklamp kan door dit effect bijvoorbeeld diersporen of onzichtbaar vuil opsporen. Deze worden namelijk door de led lampen zichtbaar gemaakt.

De meest gebruikte toepassing van deze UV technologie zal je regelmatig hebben gezien. De echtheid van geld en creditcards is vast te stellen door de lange golflengte van het licht dat de led lampen in de zaklamp leveren.

Ook voor professionals die sporenonderzoek doen bij misdaden of de echtheid van kunstwerken controleren is een zaklamp met UV een heel handig hulpmiddel. Deze aluminium zaklamp heeft een compact formaat, waardoor meenemen geen enkel probleem zal zijn. Voor dit model vind je altijd wel wat ruimte in je tas!

Het model is waterdicht, en hoewel je hem beter niet onder water kan houden, is de UV zaklamp wel bestand tegen een regenbuitje. Ook voor kinderen is deze UV zaklamp heel erg leuk, hiermee kan je namelijk moeiteloos boodschappen van onzichtbare inkt lezen.

Highlights & specificaties

  • Materiaal behuizing: aluminium
  • Afmetingen (LxBxH): 12x2x2 cm
  • Lekker compact
  • Met 9 led lampjes
  • Ultraviolet
  • Waterdicht
  • Voeding: 3x AAA batterij (excl.)
Verzenddatum rond 23-11-2017
nog meer fantastische deals Nog meer fantastische deals
Betaal veilig en snel via
Betaal met iDeal bij ClickToBuy
Betaal met Bankcontact Mistercash bij ClickToBuy
Betaal met Mastercard bij ClickToBuy
Betaal met Visa bij ClickToBuy
Betaal met Maestro bij ClickToBuy
Betaal met Paypal bij ClickToBuy
Betaal na ontvangst bij ClickToBuy