Nergens goedkoper
Snelle levering
14 dagen bedenktijd
kortingen tot 90%
Peter van ClickToBuy
Dagdeal title Roze Gun Power Accuschroevendraaier
-85%

Roze Gun Power Accuschroevendraaier

Adviesprijs
€ 39,00
Korting
€ 33,05
Nu:
€ 5,95

Omschrijving

Met deze super hippe accuschroevendraaier raakt iedereen enthousiast om te gaan klussen! De Gun Power Schroevendraaier heeft dezelfde kracht en precisie als een normale elektrische schroevendraaier en ligt perfect in de hand. Met deze professionele gadget kun je voortaan klussen in stijl! Ook een leuke cadeautip voor je vriend, man, vrouw, vriendin, moeder of zus. 

De Gun Power elektrische schroevendraaier is eenvoudig in gebruik en zelfs geschikt voor onervaren klussers. De schroevendraaier ligt perfect in de hand door het rubberen anti-slip handvat en beschikt over dezelfde kracht en precisie als een normale elektrische schroevendraaier. Je komt gemakkelijk op de meest lastige plekken en hoekjes. Zo schroef je in no time je eigen plankje aan de muur! 

Bovenop de schroevendraaier vindt je een batterij-indicator met 3 lampjes: groen, geel en rood. Deze geven aan in hoeverre de accuschroevendraaier opgeladen is, waarbij groen volledig opgeladen betekent. De revolver heeft een dubbele loop. De bovenste loop fungeert als LED licht. In de onderste loop kun je een bit in de loop steken. In het revolver-magazijn zitten 6 bitjes: 3 kruiskop-bitjes en 3 platte schroevendraaier-bitjes. 

Zodra je de trekker overhaalt begint er een LED lampje te branden, waardoor de plek waar je de schroef in wilt draaien altijd goed verlicht is. De accuschroevendraaier begint pas te schroeven wanneer je het knopje voor rechts (R) of links (L) indrukt. Handig en veilig! Het apparaat wordt geleverd incl. oplaad adapter.

Highlights & specificaties

  • 6 schroefbits
  • Draait linksom en rechtsom
  • Snelheid: 180 rpm
  • Vermogen: 18 Watt
  • Oplaadbaar - adapter meegeleverd (vereist 3-5 uur om op te laden)
  • Batterij-indicator en LED licht
  • Gemaakt van kunststof met een rubber anti-slip handvat
  • Afmetingen: ca. 36 x 25 cm
  • Kleur: alleen nog in het roze!
  • Slechts € 5,95!
Verzenddatum rond 14-12-2017
nog meer fantastische deals Nog meer fantastische deals
Betaal veilig en snel via
Betaal met iDeal bij ClickToBuy
Betaal met Bankcontact Mistercash bij ClickToBuy
Betaal met Mastercard bij ClickToBuy
Betaal met Visa bij ClickToBuy
Betaal met Maestro bij ClickToBuy
Betaal met Paypal bij ClickToBuy
Betaal na ontvangst bij ClickToBuy