Nergens goedkoper
Snelle levering
14 dagen bedenktijd
kortingen tot 90%
Peter van ClickToBuy
Dagdeal title
-82%

5-delige Keramische Messenset Rood

Adviesprijs
€ 109,95
Korting
€ 90,00
Nu:
€ 19,95

Omschrijving

We sluiten dit weekend af met de een prachtige 5-delige Keramische Messenset van het merk Imperial Collection. Switserse kwaliteit messen in een hele mooie design houder. 

Keramische Messen

Een mes is een mes. Dat zou je zeggen, want een normaal mes moet u na een tijd gebruik slijpen anders worden ze bot. Een Keramisch mes is iets heel anders, keramische messen zijn en bijven flijm scherp . Dit komt omdat ze gemaakt zijn van een Zirkonium(IV)oxide, ook wel Zirconia genoemd. Er wordt een Zirconiapoeder onder een zeer hoge druk samen geperst in de vorm van een lemmet. Daarna worden ze 5 - 12 uur gesinterd (rond de 1400 graden celsius). Hierna wordt het lemmet geslepen met een diamanten slijpsteen. Zirconia is heel hard, het heeft een waarde van 8,5 op de schaal van Mohs. (gehard staal heeft een waarde van 6-6,5 en diamant een waarde van 10) Het zijn de ultieme snij-tools voor in uw keuken. Een Keramisch mes snijt moeiteloos door fruit, groentes of vlees. Voor optimaal snijgemak gebruikt u altijd een houten of kunstof snijplank. U reinigt de messen zeer eenvoudig door met warm water af te spoelen, eventueel met wat afwasmiddel. 

Design en Messen Houder

Opvallend is het design, omdat de keramische messen niet van metaal zijn maar van een speciaal keramiek zijn de bladen spierwit! Dit is echt uniek en een waar genot voor het oog. De handvaten hebben een ergonomische vorm voor een optimale grip. Verder hebben ze een Rubber handvat waardoor de niet uit uw handen kunnen glijden. Kenmerkend voor deze set is de combinatie Wit met Rood, want dit weerspiegeld de Switserse Kwaliteit en uitstraling welke u van een dergelijke set wenst te hebben. Daarnaast is de set 5-delig! Want naast de 4 Keramische messen ontvangt u een Design Messen Houder waar u alle messen mooi en veilig in kunt wegzetten. Een Lust voor het oog, dat is zeker!

Highlights & specificaties

  • 5-delige Set welke bestaat uit
  • 1x 6-inch Koksmes
  • 1x 5-inch Snijmes
  • 1x 4-inch Snijmes
  • 1x 3-inch Schilmes
  • 1x Design Messen Houder
  • Keramische Bladen
  • Rubberen Handvat Rood
  • Imperial Collection Switzerland
Verzenddatum rond 01-05-2017
nog meer fantastische deals Nog meer fantastische deals
Betaal veilig en snel via
Betaal met iDeal bij ClickToBuy
Betaal met Bankcontact Mistercash bij ClickToBuy
Betaal met Mastercard bij ClickToBuy
Betaal met Visa bij ClickToBuy
Betaal met Maestro bij ClickToBuy
Betaal met Paypal bij ClickToBuy
Betaal na ontvangst bij ClickToBuy