Nergens goedkoper
Snelle levering
14 dagen bedenktijd
kortingen tot 90%
Peter van ClickToBuy
Dagdeal title
-57%

SUN Vaatwastabletten Extra Power

Adviesprijs
€ 17,79
Korting
€ 10,14
Nu:
€ 7,65

Omschrijving

Het is weer bijna weekend en om het weekend goed te beginnen door lekker wat geld in je zak te houden hebben we vandaag een deal voor je die in de huishoudelijke hoek valt. Maar juist in de huishoudelijke boodschappen valt heel veel geld te besparen! Vandaag hebben we daarom maar liefst 52 vaatwastabletten voor je! Pak het voordeel! Op=Op!

Vaatwastabletten zijn duur, en zelfs in groot verpakking kosten ze nog een fortuin. Daarom hebben onze inkopers hun uiterste best gedaan om weer een superdeal voor je te sluiten.

Inhoud van het SUN-pakket

  • 1x Extra power (=52 tabletten)


Over SUN-vaatwastabletten

Vaatwastabletten waarin alles zit voor een schoon en stralend resultaat, waardoor het toevoegen van zout of glasprotectie niet nodig is. Sun All-in-1 is zó compleet dat het zelfs bij lagere temperaturen een perfect resultaat geeft. Deze tabletten zijn ook beschikbaar met citroenextracten. Voor de extra vuile vaat is er Sun All-in-1 Extra Power, die in mei 2012 door de consumentengids als beste is getest op reiniging. Sun All-in-1 en All-in-1 Extra Power vervangen de varianten Sun 4in1 en Sun 5in1 Extra Power.Zowel de tabletten van Sun All-in-1 als die van Sun All-in-1 Extra Power kunnen met verpakking en al de machine in. De nieuwe, biologisch afbreekbare, tabletfolie – gemaakt van een unieke wateroplosbare film – maakte een eind aan het geknoei met verpakkingen en vieze handen.

De nieuwste innovaties zijn Sun Magic Shine en Sun Expert & Protect.Sun All-in-1 Magic Shine beschermt tegen kalkaanslag en droogvlekken en geeft uw vaat telkens weer een schitterende glans. De tabletten van Sun Expert & Protect maken de vaat niet alleen uitstekend schoon, maar zorgen ook nog eens voor bescherming van uw hele vaat tegen corrosie, zodat deze er lang als nieuw uitziet.

Betaal veilig en snel via
Betaal met iDeal bij ClickToBuy
Betaal met Bankcontact Mistercash bij ClickToBuy
Betaal met Mastercard bij ClickToBuy
Betaal met Visa bij ClickToBuy
Betaal met Maestro bij ClickToBuy
Betaal met Paypal bij ClickToBuy
Betaal na ontvangst bij ClickToBuy