Altijd Gratis verzending!
Dagelijks nieuwe aanbiedingen
kortingen tot wel 90%
Klantenbeoordeling 8.4 / 10

Onze buren

ClickToBuy zit al jaren gevestigd in Alphen aan den Rijn in een heel leuk verzamelpand aan het water. In dit pand zitten nog andere bedrijven gevestigd en graag willen we jou hier ook kennis mee laten maken. ProviderCheck.nl

Sinds 2008 de website waar je heen gaat als je wilt overstappen van internet provider. Begonnen door twee jongens op de zolderkamer die eigenlijk een overzicht wilden maken voor zichzelf omdat familieleden maar vroegen of zij er geen verstand van hadden, omdat er weinig goede websites waren in die tijd uiteindelijk zelf gestart met Providercheck.

ProviderCheck toont na een eenvoudige postcodecheck direct de mogelijkheden op jouw adres, naast de prijzen en opties in een pakket zie je ook de verwachte daadwerkelijke snelheid. Dus zo weet je direct waar je aan toe bent en voor welke prijs.

Daarnaast hebben ze ook een unieke speedtest waarmee je jouw resultaten direct kunt vergelijken met jouw buren. Dus heb jij de snelste internet verbinding in de straat? Of is het tijd om over te stappen op een andere internet provider.

Dus is het tijd om te gaan internet vergelijken? Check onze buren Providercheck eens!StyleTone.com

Ben jij gek op cosmetica, make-up en verzorgingsproducten? En vindt je het leuk om elke maand verrast te worden met nieuwe producten en merken? Dan is de StyleTone beautybox zeker iets voor jou. Deze leuke dames stellen iedere maand een box met 5 full-size producten, dus zeker geen testertjes, samen voor meer dan 3000 vrouwen in Nederland en België.

Je krijgt een leuke afwisseling van verschilende make-up en verzorgingsproducten. Wij zijn fan, alle dames bij ClickToBuy hebben een abonnement en kunnen niet wachten tot de volgende box uit is!

Ben je benieuwd? Bekijk de StyleTone beautybox eens!