Nergens goedkoper
Snelle levering
14 dagen bedenktijd
kortingen tot 90%
Peter van ClickToBuy
Dagdeal title Royalty Line 6 liter Snelkookpan
-65%

Royalty Line 6 liter Snelkookpan

Adviesprijs
€ 129,95
Korting
€ 85,00
Nu:
€ 44,95
+ € 5,95 verzendkosten
Deze deal duurt nog

Omschrijving

Goed en gezond eten is natuurlijk erg belangrijk, hiervoor heb je natuurlijk wel de juiste middelen nodig. Het koken van een goede soep is een helse missie, altijd lijk je net dat ene speciale ingrediënt te missen, maar je weet nooit wat het is. Gelukkig hebben we wat onderzoek gedaan en uiteindelijk ontdekt wat er precies bij iedereen ontbreekt gedurende de soepkooksessies. Hier komt het: de beste manier om een goede soep koken is in een snelkookpan. Een snelkookpan is bijna helemaal luchtdicht, maar heeft een heel klein gaatje zodat er stoom kan ontsnappen. Als gevolg van het feit dat de pan luchtdicht is blijven alle smaken van de soepingrediënten in de pan, net als de aroma’s en geur van je groenten, vlees en bouillon.

Je zou denken dat een snelkookpan alleen goed is voor het koken van soepen, maar het is ook perfect voor vele andere soorten voedsel. Het koken in een snelkookpan halveert de kooktijd van aardappelen en het houdt ook het aroma en vitamines in je groenten. Terug naar de soep, volgens veel koks moet een goede soep ook gehaktballen bevatten. Nu kun je die gehaktballen op 2 manieren gaar maken. Eén manier is om ze in de kokende soep te doen, de andere is om de gehaktballen even te bakken met een wat kruiden voor wat extra smaak.

#readmore De snelkookpan kan worden gebruikt voor zowel groente, vlees, aardappelen als bouillons. Deze hogedrukpan zorgt ervoor dat er op een hogere temperatuur wordt gekookt (118 graden in plaats van 100 graden) waardoor de kooktijd wordt verkort. Voordelen van deze pannen zijn vooral dat de korte kooktijd zorgt voor energiebesparing en de smaak, kleur, vitamines en mineralen in het voedsel beter worden behouden.  

Royalty Line is een Zwiserse fabrikant van keuken- en huishoudelijke producten. Het merk focust zich op kwaliteit en precisie en is over de hele wereld verkrijgbaar. Het brede assortiment bevat onder andere pannen, weegschalen, messen en pasta machines.

Highlights & specificaties

 • Royalty line Snelkookpan
 • Inhoud: 6 liter
 • Verkort de kooktijd
 • Vitamines worden behouden
 • Voor groente, vlees, aardappelen en boullions
 • Bespaar tot 50% op energieverbruik
 • Geschikt voor alle warmtebronnen (ook inductie)
 • Materiaal: 18/8 roestvrijstaal
 • Dikke bodem: 4,2mm
 • Deksel met overdrukventiel
 • 24 maanden garantie
Verzenddatum rond 23-11-2017
nog meer fantastische deals Nog meer fantastische deals
Betaal veilig en snel via
Betaal met iDeal bij ClickToBuy
Betaal met Bankcontact Mistercash bij ClickToBuy
Betaal met Mastercard bij ClickToBuy
Betaal met Visa bij ClickToBuy
Betaal met Maestro bij ClickToBuy
Betaal met Paypal bij ClickToBuy
Betaal na ontvangst bij ClickToBuy