Nergens goedkoper
Snelle levering
14 dagen bedenktijd
kortingen tot 90%
Peter van ClickToBuy
Dagdeal title
-77%

LED Huisnummer Bord (RVS)

Adviesprijs
€ 42,94
Korting
€ 32,94
Nu:
€ 10,00

Omschrijving

Vandaag zijn wij wederom de allergoedkoopste en baalt iedereen vandaag die dit product ooit al een keer bij een ander gekocht heeft... Vandaag biedt ClickToBuy dit prachtige RVS huisnummer bord met krachtige LED verlichting aan voor slechts 10,00. Deze deal is niet alleen speciaal voor onze vaste ClickToBuy klanten, hij is net zo belangrijk voor al uw vrienden en kennissen! Dus deel dit vandaag!

U heeft het zeker al een keertje meegemaakt, dat u een huisnummer zoekt in een onbekende straat of een buitenweg. Met name in de avond en de nacht zoekt u zich een ongeluk, en is het zelfs gevaarlijk om dan te stoppen om te turen naar een brievenbus of een slecht verlicht huisnummerbordje. Wanneer u dan een beetje pech heeft staat er helemaal geen huisnummer en zult u uit moeten stappen en helemaal naar het huis moeten lopen om met uw smartphone het nummer bij te lichten. En dan is het duidelijk, u bent halverwege.... 

Daarom De deal van vandaag!

We dachten, laten we u eens helpen aan een echt slim en vooral uiterst handig product dat iedereen wel kan gebruiken. Een huisnummerbordje met krachtige LED verlichting! Het huisnummer is uitermate goed verlicht, en op het plaatje onder de verlichting komt uw huisnummer te staan, welke u d.m.v. de bijgeleverde stickers zelf kunt vormen. Verder krijgen de LED's voeding vanuit een speciale oplaadbare AA-batterij, deze gaat lang mee door het automatische solar paneel met ingebouwde scher-sensor zorgt voor de aan en uitschakeling van de LED's als het donker word. U monteert dit huisnummer eenvoudig aan uw gevel en hij staat nog erg chique ook. 

Uw Veiligheid

Ook is het wellicht handig als u een keer een hulpdienst waarschuwt, want ook voor brandweer, politie, ambulance of taxi's is het zeker handig als zij uw huisnummer gelijk herkennen! Over de prijs, u betaalt normaal al snel 49,95. Maar alleen vandaag bij ons slechts 10,00. Zorg wel dat je snel besteld want OP=OP!

Highlights & specificaties

  • 4 krachtige LEDS
  • Watervaste Outdoor RVS Behuizing
  • Afmetingen: 19x18,5x5 cm
  • Huisnummers incl. : 3 stuks van 0-9
  • Huisnummer toevoegingen incl. : 1 stuks A-F
Verzenddatum rond 13-12-2017
nog meer fantastische deals Nog meer fantastische deals
Betaal veilig en snel via
Betaal met iDeal bij ClickToBuy
Betaal met Bankcontact Mistercash bij ClickToBuy
Betaal met Mastercard bij ClickToBuy
Betaal met Visa bij ClickToBuy
Betaal met Maestro bij ClickToBuy
Betaal met Paypal bij ClickToBuy
Betaal na ontvangst bij ClickToBuy