Gratis verzending!
Dagelijks nieuwe aanbiedingen
kortingen tot wel 90%
Klantenbeoordeling 8.4 / 10

Garantie en Retourbeleid

Jij hebt als klant het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na deze annulering dien je het product binnen 14 dagen retour te sturen. Wij storten dan het volledige aankoopbedag inclusief verzendkosten aan jou terug. Enkel de kosten voor retour vanaf jouw huis naar ons magazijn komen voor eigen rekening.

Indien je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de orignele staat en verpakking aan ons moeten worden geretourneerd. Het is dan ook niet toegestaan om op het verpakkingsmateriaal te schrijven. Bij beschadiging van het product door jouw eigen schuld ben jij verplicht het product terug te nemen. Bij beschadiging van het verpakkingsmateriaal zullen er kosten in rekening worden gebracht.

Na ontvangst van het retourgezonden product wordt het volledig aankoopbedrag binnen 1-3 werkdagen in uw saldo van ClickToBuy gestort, hier kun je vervolgens nieuwe aankopen mee doen of dit geld laten uitbetalen op jouw bankrekening. Wij bewaren uw bankgegevens niet in ons systeem uit veiligheidsoverwegingen, vandaar dat het niet mogelijk is het aankoopbedrag direct op uw bankrekening te storten.

Verstuur jouw retourzending voldoende gefrankeerd naar onderstaand adres:

ClickToBuy Magazijn
t.a.v. de retourafdeling
Koperweg 11 - J
2401LH Alphen aan den Rijn
Nederland
   

De volgende artikelen kunnen niet geretourneerd worden:

  • Verbruiksartikelen zoals lampen, batterijen en vloeistoffen.
  • Vouchers of tegoedbonnen
  • Artikelen die gebruikt, beschadigd of incompleet zijn. 
  • Artikelen waarvan de verpakking ontbreekt.
  • Planten of andere bederfelijke goederen
  • Artikelen die om hygiënische redenen niet geruild of geretourneerd kunnen worden zoals: headsets, ondergoed, badmode, matrassen, sokken, scheermesjes, bh's, inlegzolen, bikin's, haarproducten of andere producten welke in direct contact komen met de huid.

 

Garantie

Op al onze producten zit een standaard garantietermijn van 12 maanden (met uitzondering van: batterijen, vloeistoffen, parfums, lampen, producten met hygiënevoorschriften etc.). De exacte garantietermijn hangt af van het product dat je koopt. Indien de garantietermijn meer dan 12 maanden betreft word zal dit worden meegegeven in de beschrijving van de betreffende dagaanbieding.

Het repareren van een product duurt gemiddeld twee tot vier weken. ClickToBuy heeft geen enkele invloed op de reparatietermijn en kan deze niet bespoedigen. Indien van toepassing, zal ClickToBuy jou doorverwijzen naar een extern reparatiecentrum of fabrikant voor afhandeling.

Na een succesvolle reparatie zullen wij het product direct naar het door jou opgegeven adres terugsturen. Het is mogelijk dat uw product niet wordt gerepareerd, maar wordt gecrediteerd of vervangen door een ander exemplaar. Op het moment dat het product niet defect blijkt te zijn of buiten garantie valt, kan de fabrikant of het reparatiecentrum kosten in rekening brengen. Deze kosten zullen aan jou worden doorbelast, bijvoorbeeld middels een rembours zending.

Om een garantieaanvraag in te dienen log je in op jouw account en kies je voor de optie "RMA aanmaken"