In 2011 is ClickToBuy.nl gestart vanuit Alphen aan den Rijn, waar we nu bijna 10 jaar later nog steeds te vinden zijn. We zijn begonnen als een dagaanbiedingswebsite, een website waar we iedere dag van 0:00 tot 23:59 slechts één aanbieidng hadden voor een stuntprijs. Je kon enkel en alleen op deze dag de aanbieding bestellen en OP was echt OP! Omdat steeds meer klanten ons wisten te vinden waren veel aanbiedingen al gauw voor de middaglunch uitverkocht, op dat moment moesten we dus opzoek naar betere aanbiedingen met nog grotere aantallen.

Onze inkopers gingen dagelijks op jacht bij bedrijven om restpartijen te vinden, zo kochten ze in 2013 een keer een restpartij LCD TVs welke niet meer werden verkocht omdat er een nieuwer model was. Met wat onderhandelen konden we vervolgens deze televisies aanbieden voor een enorm lage prijs op ClickToBuy en dat hebben we geweten want binnen 12 uur nadat de deal online stond waren we uitverkocht en waren er meer dan 200 televisies onderweg naar onze klanten!

Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of we hebben er wel eens een aanbieding mee gedaan. Van complete trips naar Disneyland Parijs tot aan het verkopen van opblaas jacuzzi's. En zelfs Pachira plantjes, die vervolgens met PostNL werden verzonden en in 99,9% van de gevallen helemaal netjes over kwamen!

Hierboven zie je een impressie van onze website enkele jaren geleden. Op dat moment hadden we nog enkel één aanbieding per dag. Echter merkten we dat we steeds meer goede aanbiedingen konden vinden en we meer wilden aanbieden dan enkel één product per dag. Dus in de loop der tijden zijn we afgestapt van ons dagaanbieding model en zijn we nu één grote koopjes website met de leukste hebbedingen en producten van over de hele wereld.

Mocht jij nu denken, "hey mijn bedrijf heeft ook nog een leuke restpartij of wij hebben regelmatig leuke aanbiedingen voor de bezoekers van ClickToBuy?" Neem dan contact met ons op, we zijn altijd opzoek naar nieuwe leveranciers voor deals! Wel zijn er een paar voorwaarden, hierover lees je hier meer.

Inmiddels hebben we meer dan 300.000 unieke klanten voorzien van één of meerdere ClickToBuy deals en hebben we al meer dan 1.000.000 pakketjes verzonden naar Nederland en België vanuit ons eigen magazijn of het magazijn van één van onze vele leveranciers.

Heb je nog vragen over ClickToBuy? Neem dan gerust contact met ons op, onze klantenservice zit 7 dagen per week klaar om jouw vragen te beantwoorden.